FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

United Colors of Denmark bragte i foråret 2018 en portrætserie om iværksætteri.

Her er min iværksætterhistorie.

Da jeg startede med at lave puder kaldte jeg dem Halehoi. I artiklen forklares hvorfor. I dag hedder alt Art by Holmberg, da jeg syntes at kunsten og min histore hænger sammen. Det hele hænger sammen.

Fra drøm til virkelighed

Ny inspirerende portræt-serie om iværksætteri
Mød Mette..
"Jeg lever i dag som billedkunstner, men vejen dertil har været kringlet.
Det har altid været min drøm at leve af min kreativitet, men jeg fik en kontoruddannelse, hvor jeg aldrig rigtig følte at jeg hørte til.
Da min søn som 7-årig fik diagnosen ADHD og senere Atypisk Autisme, fulgte der mange års hårdt arbejde, da han ikke passede ind i kasser som almindelig folkeskole, ADHD-skoletilbud eller Autisme-tilbud. Det kostede mit ægteskab og flere perioder med sygemeldinger pga. stress.
Da jeg endnu engang gik ned med stress, og min søn som 14-årig ikke længere gik i skole pga. stress, blev det klart for mig, at hverdagen nu var tålelig for min søn, fordi jeg var hjemme og sørgede for den struktur han har brug for. Dette blev starten til, at jeg tog springet fra sikkert kontorjob til selvstændig billedkunstner.
Jeg kunne ikke få supplerende dagpenge, så jeg afmeldte Jobcenter og A-kassen, og så er der ellers blevet knoklet med at male og sy. Jeg har fået lavet stof med digitalprint af mine malerier, som jeg syr til puder under navnet #Halehoi. Halehoi, fordi jeg er vild med Klods-Hans og hans måde at være på. Han er helt ligeglad med, hvad andre tænker om ham. Og med en teenagesøn, som hader at være anderledes, er det altså fedt, at vi har én som Klods-Hans at referere til. Hvorfor være som alle andre? Vær dig selv! …”Halehoi, her kommer jeg, råbte Klods-Hans”."

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort